Chocolade op Oahu

Chocolade op Oahu

De overgrote meerderheid wordt verleid door de mogelijkheid van een moedwillige vloeibare magma-cake met chocolade en dikke, hete fudge, misschien overtroffen door een frambozencrème. In het geval dat je jezelf als een chocoladeliefhebber beschouwt, zou je een gerelateerd bezoek moeten combineren met je bezoek aan Hawaii, de eenzame Amerikaanse express die cacao produceert. Hawaï is niet alleen de maker van waarschijnlijk de beste espressobonen, het levert ook ongelooflijk fijne chocolade.

Bezoek de experts om meer te weten te komen over de cyclus. Er worden een paar bezoeken aangeboden op Oahu om kennis te maken met het begin van het einde van het maken van chocolade. Begin met een wandeling door de cacaobomen en smeed je bezoek vooruit om te kijken naar klaargemaakte bonen en weggegooide cacaobakken, let op de verouderingsinteractie en proef de ervaring van het uiteindelijke resultaat.

Bovendien zijn er een paar winkelchocolatiers gevestigd in Oahu. Omdat dit een eenvoudige methode is om te ontsnappen aan de conventionele trage Hawaiiaanse ontsnapping, worden alle gasten aangespoord om in een onverwachte richting te gaan en een chocoladeverwerkingsfabriek en een innovatieve chocolaterie te bezoeken. De absoluut beste plaatsen om de chocoladescène van Hawaï te ontmoeten zijn:

1. Waialua Chocolate Hawaii: Deze chocolade-industriële faciliteit ontwikkelt cacao-eenheden op meer dan 20 stukken land rond de Waialua Sugar Mill. Gasten kunnen kijken naar de verouderingskuipen, de droogcyclus aan de lucht en vele dozen met kokoskisten. De brede chocoladefabriek bevat verschillende laatste chocoladeartikelen om mee naar huis te nemen, waaronder zowel saaie als melkassortimenten.

2. Sweet Paradise Chocolatier: hoewel deze chocolatier een productielijn of boerderijbezoek uitsluit, versmelten veel van de gemarkeerde chocolaatjes onmiskenbare Hawaiiaanse smaken, bijvoorbeeld de met chocolade omhulde Kona-espressobonen, met chocolade ondergedompelde tropische natuurlijke producten en witte chocoladegember . Alle verkochte chocolaatjes hebben privé cacao gemaakt.

3. Madre Chocolate: De uitzonderlijke repen die toegankelijk zijn bij Madre Chocolate, dicht bij de Ko Olina-ruimte van Oahu, proberen de medische voordelen van dim chocolate te beschermen door biologische producten, smaken en andere conventionele bevestigingen die door de vroege Azteken werden gebruikt, te consolideren. chocoladepioniers. Madre Chocolate biedt bovendien buitengewone bean-to-bar en truffel, waardoor lessen worden gegeven als je zelf culinaire interesses hebt. Alle chocolaatjes zijn natuurlijk, redelijk uitgewisseld en privé gemaakt.

4. Malie Kai Chocolate: deze North Shore-outlet, die elke zaterdagochtend wordt geadresseerd op de KCC-boerenmarkt, verkoopt een paar forte-bars, waaronder een Kona Coffee Espresso Bar, Dark Milk Bar en saaie en melkrepen met Hawaiiaanse cacaonibs .

Elke chocoladeliefhebber zou de omvang van de claim op roem-chocolaatjes die op Oahu verkrijgbaar zijn, moeten uitbuiten. Begin met kronkelen door een veld met cacaobomen, ga verder met een bezoek aan een industriële faciliteit om de cyclus te behouden en eindig je ervaring door te genieten van losbandige truffels. U kunt ook wat mee naar huis nemen om aan uw dierbaren te geven, zodat zij ook van uw Hawaiiaanse excursie kunnen genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top